Huiselijk geweld

Bent u betrokken bij huiselijk geweld? Of maakt u zich zorgen? Veilig Thuis biedt hulp en advies van een professional. Dat kan ook anoniem. Het kan gaan om allerlei vormen van geweld. Het is belangrijk dat er hulp komt, want het geweld stopt niet vanzelf. Bent u in direct levensgevaar, bel 112.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0800) 20 00 voor advies en ondersteuning (gratis, 24/7 bereikbaar) of stuur een e-mail naar info@veiligthuisrr.nl.

Bij Veilig Thuis kunt u terecht als u zelf betrokken bent bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Of als u zich zorgen maakt over anderen. Ook als professional kunt u bellen voor advies. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die goed naar uw verhaal luistert. Als u dat wilt, kunt u anoniem blijven.

Soms is het snel duidelijk welke problemen er zijn en welke hulp nodig is. Dan organiseert Veilig Thuis deze hulp meteen, samen met andere organisaties. Niet altijd is meteen duidelijk wat er aan de hand is. Bij een vermoeden van huiselijk geweld of kindermishandeling doet Veilig Thuis eerst onderzoek.