Webinar Landschaps- en Stedenbouwkundig plan Wilderszijde

18 september 2020, 16:56 uur

Afgelopen periode hebben we met een groepje enthousiaste omwonenden, inwoners en andere belanghebbenden diverse online participatiesessies gehouden over het Landschaps- en Stedenbouwkundig plan Wilderszijde. De deelnemers konden meedenken over de fietsenpaden, de parkzone en de verbinding naar Park de Polder.

Bent u benieuwd naar de uitkomsten van deze sessies? Op dinsdagavond 22 september van 20.00 – 22.00 uur volgt een afsluitend webinar. Tijdens dit webinar presenteren we de resultaten van de participatiesessies over het Landschaps- en Stedenbouwkundig plan Wilderszijde. Daarnaast geven we vanaf circa 21.00 uur een introductie op het nieuwe Bestemmingsplan en het vervolgproces van participatie. Dit webinar is openbaar (via een livestream te volgen). U hoeft zich hiervoor dan ook niet vooraf bij ons aan te melden.

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen en op bepaalde momenten nemen we de tijd om deze vragen te beantwoorden. Deze chatvragen zijn niet zichtbaar in het scherm.