Vaccinatielocatie Lansingerland

17 februari 2021, 18.00 uur

De afgelopen twee weken is er druk gewerkt om een vaccinatielocatie in onze gemeente klaar te maken voor de GGD. De Vaccinatielocatie Lansingerland komt in het voormalige schoolgebouw van Wolfert Lansing aan de Boterdorpseweg 21 in Bergschenhoek. We zetten nog de laatste puntjes op de i en dan is de vaccinatielocatie klaar om in gebruik genomen te worden door de GGD voor het verder uitrollen van het vaccinatieprogramma.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de vaccinatielocatie in Lansingerland door de GGD in gebruik wordt genomen. Binnenkort stelt de GGD de planning vast wanneer welke locatie in de regio Rotterdam-Rijnmond in gebruik wordt genomen.

Inwoners die nu al een uitnodiging voor de coronavaccinatie krijgen, kunnen via de landelijke afsprakenlijn een afspraak maken voor één van de bestaande vaccinatielocaties. Voor Lansingerland is de dichtstbijzijnde locatie Rotterdam The Hague Airport. We houden inwoners op de hoogte wanneer de Vaccinatielocatie Lansingerland in gebruik kan worden genomen.  

Meer informatie over vaccinatie tegen het coronavirus, vindt u op de website Corona vaccinatie van de Rijksoverheid.