Update - risicogericht grootschalig testen in heel Lansingerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 januari 2021, 14:57 uur

We naderen het einde van de testperiode voor het corona uitbraakonderzoek in Lansingerland. Tot en met zaterdag a.s. kunt u de GGD Rotterdam-Rijnmond nog bellen via (0800) 2035 voor een testafspraak. Vermeld bij het maken van de testafspraak het ‘onderzoek Lansingerland’ en houd uw BSN nummer bij de hand. Deze afspraken kunnen alleen nog ingepland worden bij Rotterdam The Hague Airport. Deze testlocatie is tot en met dinsdag open. De lokale testlocaties sluiten op zaterdag. Alle afspraken die op deze lokale locaties waren geboekt, voor zaterdag en zondag, zijn omgeboekt naar Rotterdam the Hague Airport. 

Inwoners bedankt

Wij willen nogmaals de vele inwoners bedanken die zich hebben laten testen de afgelopen dagen of dat nog op korte termijn gaan doen. Van jong tot oud is op de testlocaties langsgekomen. De testbereidheid in Lansingerland bleek erg groot!

Eerste resultaten 

De GGD Rotterdam-Rijnmond verwacht vrijdag de eerste resultaten van het onderzoek naar buiten te kunnen brengen. Wij communiceren dat uiteraard ook via onze kanalen. Houdt u daarvoor onze website en social media kanalen in de gaten.