Ondernemersloket voor duurzame dilemma’s

Dit nieuwsbericht is verlopen.
3 december 2021, 13.39 uur

Wilt u duurzaam ondernemen maar loopt u tegen complexe, lastige of onwerkbare wetgeving aan? Laat het ons weten! Als gemeente zijn wij blij te zien dat onze bedrijven in toenemende mate duurzaam ondernemen. We willen graag helpen en dit zo goed mogelijk faciliteren.

In het najaar bleek op een ondernemersbijeenkomst van VNO-NCW over duurzaamheid en circulaire economie dat bedrijven wel eens tegen complexe wetgeving aanlopen. Wethouder Jan-Willem van den Beukel (duurzaamheid) heeft namens de gemeente toegezegd hiernaar te gaan kijken.

Het is goed mogelijk dat de gemeentelijke wet- en regelgeving in Nederland met al onze voorschriften en voorwaarden tegenstrijdigheden bevatten. Dat u als bedrijf of ondernemer een duurzaam productie- of bedrijfsproces wil inrichten of werkt aan een nieuw en duurzaam product en niettemin last heeft van die wettelijke kaders. Kortom, dat u in de praktijk tegen lastige regels of wetgeving aanloopt en problemen ervaart wanneer u duurzaam of circulair probeert te ondernemen.

Mocht dit het geval zijn, meld het dan bij ons zodat we met u mee kunnen denken. U kunt hiervoor gebruik maken van ons e-mailadres ondernemers@lansingerland.nl. Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor al uw andere vragen of opmerking met betrekking tot ondernemen in Lansingerland. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee!

Meer nieuws

Verkeerstellingen

Uitnodiging bewonersavond over veiligheid

Berkel Centrum bruist!