Nieuwjaarseditie Goedenavond Lansingerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.
4 januari 2021, 11:49 uur

Het nieuwe jaar inluiden doen we met Goedenavond Lansingerland. Bent u er ook bij? Kijk live vanuit uw eigen huiskamer naar de speciale nieuwjaarseditie op woensdag 6 januari om 20.30 uur.

Nieuwjaarseditie

Samen met burgemeester Pieter van de Stadt blikken we terug op 2020 en kijken we vooruit naar het jaar dat voor ons ligt. Traditiegetrouw zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje met de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen 2020. Ook wijkagent Annemiek Roos schuift aan tafel bij presentator Cornel van der Heiden. Via de uitzending kunt u live een vraag stellen aan de wijkagent of de burgemeester.

Deze Nieuwjaarseditie van Goedenavond Lansingerland is in plaats van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Goedenavond Lansingerland

Goedenavond Lansingerland is een samenwerking van de gemeente en RTV Lansingerland. Collegeleden, inwoners, maatschappelijke partners en ondernemers gaan live in de uitzending met elkaar in gesprek over actuele thema’s. De uitzending is te zien via de televisiezender van RTV Lansingerland en via een gezamenlijke livestream op Facebook van de gemeente en RTV Lansingerland. Via Facebook en Twitter kunnen mensen live vragen stellen aan de tafelgasten.

Meer nieuws

Nieuw schoolplein geopend!

Resultaten vragenlijst Burgerparticipatie