Muzikale opening Expeditie Lansingerland 2021

Dit nieuwsbericht is verlopen.
20 juli 2021, 16:41 uur

Tennissen, muziekles of naar het theater. Van maandag 19 juli tot zaterdag 28 augustus openen sport- en cultuurorganisaties en verenigingen hun deuren voor de jeugd en jongeren in onze gemeente. Fanfare Concordia trapte Expeditie Lansingerland maandag 19 juli samen met wethouder Ankie van Tatenhove muzikaal af. Het belooft de komende zes weken weer een sportief en cultureel feest in de gemeente te worden.

Maandag 19 juli verzorgden Fanfare Concordia en de Cultuurfabriek het muzikale startschot van Expeditie Lansingerland, een zesweeks programma met ruim honderd verschillende sport- en cultuuractiviteiten voor de jeugd. Met een huidige tussenstand van ruim 600 aanmeldingen is er ook deze zomervakantie veel animo voor de Expeditie. Bibi Rebel, mede organisator van Expeditie Lansingerland: “We zijn ons zeker bewust van de geldende maatregelen en hebben in afstemming met de gemeente en alle aanbieders een coronaproof aanbod neergezet. Het is mooi en bijzonder om te zien hoe alle partners zich flexibel en meedenkend opstellen.”

Kickboksen, cheerleading of streetdance. Zomaar een greep uit het aanbod van ruim 100 activiteiten waar de jeugd zich voor kunnen inschrijven. Tijdens de aftrap blijkt eens te meer hoe waardevol een dergelijk programma is deze zomervakantie. “Als gemeente zien we zeker de meerwaarde van Expeditie Lansingerland. Wat een enthousiasme spatte er vandaag af,  zowel bij de jonge deelnemers als bij de organisaties.”- aldus wethouder Ankie van Tatenhove.   

Het uitgebreide programma van Expeditie Lansingerland is te vinden op www.expeditielansingerland.nl. Hier kunnen deelnemers zich direct inschrijven voor twee euro per activiteit.

Meer nieuws

Fietsverbinding Berkels Dijkje is bijna gereed

Evaluatie parkeerschijfzone Terpstraat