Maak kennis met onze groenaannemers

7 juli 2022, 08:22 uur

In de gemeente zijn er verschillende aannemers aan het werk om het groen te onderhouden. Graag stellen wij hen aan u voor! Ze vertellen u meer over wat ze precies doen in de kernen. In Bleiswijk wordt het groen onderhouden door firma Megron BV, in Bergschenhoek is dit Verkuil & Moree Buitenruimte en in Berkel en Rodenrijs gaat het om De Heer Land en Water.

Megron BV in Bleiswijk

“Wij zijn de firma Megron BV. In opdracht van de gemeente en het Waterschap Schieland en Krimpenerwaard voeren wij het dagelijkse onderhoud uit op het gebied van groenvoorziening, waterbeheer en zwerfafval. Dit doen wij de komende jaren in Bleiswijk. U kunt ons herkennen aan de wit met blauwe auto’s. Wij streven ernaar om het onderhoud op een duurzame en prettige manier voor mens en natuur uit te voeren. Meer informatie over hoe wij dat doen kunt u vinden op de speciaal ingerichte projectpagina. Ook liggen er flyers in de hal van het gemeentehuis.

Heeft u vragen of suggesties over onze uitvoeringswijze? Dan kunt u bellen naar 010 434 7777. U kunt ook een van onze medewerkers aanspreken in de wijk. Deze zal u graag te woord staan.”

Aannemer Megron BV in Bleiswijk
Aannemer Megron BV in Bleiswijk

Verkuil & Moree in Bergschenhoek

“Wij zijn Verkuil & Moree. Wij onderhouden de buitenruimte in Bergschenhoek en de buitengebieden.  We onderhouden de buitenruimte zoals we dat hebben afgesproken met de gemeente. Via onze Facebookpagina ‘Thuis in mijn wijk Bergschenhoek’ houden wij u graag op de hoogte van de groenwerkzaamheden in uw wijk. Een groene leefomgeving heeft immers een positieve uitwerking op het welzijn van mensen. Wij helpen graag mee aan een prettige leefomgeving voor mens en dier, rekening houdende met biodiversiteit, klimaat en omgeving. Gezamenlijk maken wij uw woonomgeving schoner, groener en veiliger.”

Voor meer informatie over Verkuil & Moree Buitenruimte specialisten kunt u een kijkje nemen op de website.  

Aannemer Verkuil & Moree in Bergschenhoek
Aannemer Verkuil & Moree in Bergschenhoek

De Heer land en water in Berkel en Rodenrijs

Het groenwerk in Gemeente Lansingerland wordt uitgevoerd door De Heer land en water uit Lopik. Dit is een groenaannemer die zich inzet voor de kwaliteit van een prettige en veilige leefomgeving voor mens en natuur.

Zo beheersen zij het onkruid en voeren ze het onderhoud aan het groen uit. De Heer land en water maaien het gras en snoeien de heggen. Dit gebeurt grotendeels elektrisch. Voordat ze van start gaan met de werkzaamheden in het groen, doen ze altijd eerst een Flora en Fauna check. Om te controleren of er geen bijzondere planten of dieren aanwezig zijn in het werkveld. Het onderhoud aan het groen is noodzakelijk voor zowel het verzorgde beeld van de gemeente als het verder kunnen ontwikkelen van de plant, zodat de plant het jaar door groeit en bloeit.

Wilt u meer weten over deze aannemer? Lees verder op de website van De Heer land en water.

Aannemer De Heer land en water in Berkel en Rodenrijs
Aannemer De Heer land en water in Berkel en Rodenrijs

Meer nieuws

Wees goed voorbereid op de hitte

Geef inbrekers geen kans in de zomer

Wees zuinig met water