Kerstbomeninzameling in aangepaste vorm

Dit nieuwsbericht is verlopen.
23 december 2020, 10:01 uur

De gemeente organiseert dit jaar een aangepaste kerstbomeninzameling vanwege de huidige lockdown met alle geldende coronamaatregelen. 

Ophalen vanaf 25 kerstbomen

Wij halen dit jaar op afspraak kerstbomen thuis op en alleen bij 25 bomen of meer. De inzameldagen zijn woensdag 6 en zaterdag 9 januari. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met ons callcenter via (010) 800 4000. Wij hanteren net als andere jaren een bedrag van € 0,50 per aangeboden boom. Bij het aanmelden kunt u alvast uw rekeningnummer doorgeven. Het geld wordt hier dan achteraf op gestort.

GFT-container en afvalbrengstation

U kunt uw kerstboom bij de eerste GFT inzamelronde in januari aanbieden. Let op: doe dit pas na 1 januari i.v.m de veiligheid en gevaar voor brand rond oud en nieuw.

Leg uw kerstboom zodanig neer in de buurt van de aanbiedplaats dat deze goed zichtbaar is maar niet in de weg ligt voor het verkeer.

U kunt uw eigen kerstboom ook in stukken gezaagd in de GFT container doen. Zorg er wel voor dat de deksel nog dicht kan. U kunt uw boom ook altijd afgeven bij het afvalbrengstation. Doe dit niet op zaterdag vanwege grote drukte.

Meer nieuws

Nieuw schoolplein geopend!

Resultaten vragenlijst Burgerparticipatie