Informatie werkzaamheden locatie Sporthoeklaan

Dit nieuwsbericht is verlopen.
7 oktober 2022, 09.47 uur

Aanstaande maandag, 10 oktober, starten er werkzaamheden bij de tijdelijke opvanglocatie aan de Sporthoeklaan. Hier worden flexwoningen gebouwd voor de opvang van Oekraïners. Er komen ook flexwoningen voor mensen die met spoed op zoek zijn naar een woning. Wij informeren u graag over deze werkzaamheden.

Werkzaamheden vanaf 10 oktober

Op maandag 10 oktober starten werkzaamheden aan de Sporthoeklaan ter voorbereiding op de bouw van flexwoningen voor toekomstige langdurige opvang voor Oekraïners, maar ook voor woningzoekenden. Er worden struiken verwijderd en voorbereidingen getroffen voor het verplaatsen van de beachvolleybalvereniging.

Op de nieuwe locatie van de vereniging is asbest gevonden in het dak van een schuur en dit moet worden gesaneerd. Volgens protocol moet dit volgens strikte veiligheidseisen gedaan worden. Een gespecialiseerd bedrijf doet dit voor ons. Er is geen gevaar voor de volksgezondheid. Daarna wordt de grond klaar gemaakt voor inrichting van de velden.

Een kort overzicht van de werkzaamheden die binnenkort starten:

 • Maandag 10 oktober sanering van de schuur
 • Maandag 17 oktober start aanpassingen hekwerken / ballenvangers veld 6 BVCB
 • Maandag 17 oktober (duurt meerdere weken) start grondwerk en inrichting nieuwe sportlocatie, o.a.:
  • Terrein voor de beachvolley en fitness voorbereiden
  • Verplaatsing beachvolley velden en fitnesslocatie
  • Inrichten terrein (straatwerk, omheining etc.)
  • Maken fietsoversteek Sporthoeklaan

Aanmelden voor meer informatie

Deze informatie is verzonden naar de mensen die zich hebben aangemeld om op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Deze mailinglijst is niet volledig en dit bericht wordt niet apart huis-aan-huis verspreid. U kunt zich aanmelden via het formulier op de webpagina ‘Langdurige opvang voor mensen uit Oekraïne’. Wij vragen ook uw hulp om (andere) omwonenden van de Sporthoeklaan (Hoeksekade en Hoeksehof) te attenderen op het aanmeldformulier op onze website. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Binnenkort volgt er een nieuwe digitale nieuwsbrief én zal er huis-aan-huis een brief worden verstuurd. Eind oktober is er namelijk meer informatie over het proces. Deze delen wij dan graag met u.

Meer informatie

Voor alle informatie en ook de veelgestelde vragen rondom de langdurige opvang Oekraïeners (LOO) verwijzen wij u graag door naar de Oekraïne informatiepagina.

Meer nieuws

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Feestelijke eerste paal Casa Cadanza