Fietsverbinding Berkels Dijkje bijna gereed

27 juli 2021, 11:34 uur

Aannemersbedrijf Damsteegt maakt vorderingen met de aanleg van de fietsverbinding Berkels Dijkje. Zo is de huidige verkeersbrug gesloopt en is er een nieuwe verkeersbrug voor terug gebouwd. De nieuwe verbinding heeft een landelijke uitstraling. Naast deze werkzaamheden is ook de rotonde aangepast, de wegen hebben nieuw asfalt, het straatwerk is opgeknapt en er is duurzame ledverlichting geplaatst. Het laatste onderdeel van de werkzaamheden is het plaatsen van de fietsbrug.

Planning

Het plaatsen van de fietsbrug is verschoven naar week 38 of week 39 2021. Met het plaatsen van de fietsbrug worden de werkzaamheden afgesloten en is het project afgerond.

Bereikbaarheid Berkels Dijkje

In de periode van 30 juli t/m 1 oktober 2021 is het nieuw aangelegde fietspad op het Berkels Dijkje afgesloten. Hiervoor geldt de huidige omleidingsroute die met bewegwijzeringsborden wordt aangegeven. De rijbaan van het Berkels Dijkje is vanaf 30 juli open voor autoverkeer. De rotonde is vanaf die datum open voor al het verkeer.

Informatie

Op onze website leest u meer over het project. Voor vragen kunt u bellen naar de gemeente Lansingerland via telefoonnummer (010) 800 40 00.

Meer nieuws

Nieuw schoolplein geopend!

Resultaten vragenlijst Burgerparticipatie