Bewonersavond voor de Groenblauwe Leefomgevingsvisie

Dit nieuwsbericht is verlopen.
24 januari 2023, 10.00 uur

Lansingerland is een gemeente waar mensen met plezier wonen, werken en recreëren. Doordat Lansingerland een groene gemeente is, kiezen steeds meer mensen ervoor om hier te komen wonen. Het vrije groene gevoel, maar toch dichtbij grote steden als Rotterdam en Den Haag, waar de ruimte schaars is en onder druk staat. De gevolgen daarvan voelen wij ook in Lansingerland.

De gemeente werkt op dit moment aan een Groenblauwe Leefomgevingsvisie. Een visie waarin we streven naar een goede balans tussen groen, water en bebouwing in Lansingerland. Met deze visie zorgen we ervoor dat we als gemeente ook goed voorbereid zijn op toekomstige uitdagingen zoals klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. Wilt u meedenken over deze visie?

Aanmelden bewonersavond op dinsdag 7 februari

We nodigen inwoners van Lansingerland uit om mee te denken over de Groenblauwe Leefomgevingsvisie.  Uw inbreng en suggesties zijn voor de gemeente belangrijk. Deze bewonersavond vindt plaats op dinsdagavond 7 februari (19.00 – 22.00 uur) in het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek.

Inwoners kunnen zich aanmelden tot en met donderdag 2 februari door te e-mailen naar leefomgeving@lansingerland.nl. Aanmelden is verplicht.