Berichtenbox-app MijnOverheid

Dit nieuwsbericht is verlopen.
30 september 2021, 16.12 uur

Wilt u uw post van de overheid voortaan liever digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox is uw persoonlijke brievenbus waarin uw post van de overheid digitaal ontvangt. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. Ervaar het zelf. In vier stappen activeert u uw account met uw DigiD op Mijn.overheid.nl.

Uw account activeren

Stap 1

Ga naar mijn.overheid.nl. Geef aan dat u akkoord gaat om post van de overheid voortaan digitaal in uw persoonlijke Berichtenbox te ontvangen.

Stap 2

Wilt u een e-mail ontvangen als u nieuwe post in uw Berichtenbox heeft ontvangen? Kies dan, ja.

Stap 3

Geef uw e-mailadres op. U krijgt voortaan op dit e-mailadres een melding als u nieuwe post in uw Berichtenbox heeft ontvangen.

Stap 4

Om te controleren of het e-mailadres correct is, sturen we u een e-mail met een verificatiecode. Vul de code in. U kunt nu direct uw post digitaal ontvangen via de Berichtenbox, uw persoonlijke gegevens inzien en uw lopende zaken volgen. Hierna vinkt u aan dat u van de gemeente Lansingerland ook digitaal post wilt ontvangen. U krijgt dan in het vervolg berichtgeving over uw verlopen reisdocumenten en rijbewijs digitaal toegestuurd. Als u van één of meer overheidsorganisaties géén berichten in uw Berichtenbox wilt ontvangen, kunt u dat eenvoudig wijzigen. U ontvangt uw berichten dan gewoon per post.

Meer weten?

Kijk op Mijn.overheid.nl en lees meer over onder andere het gebruik van de Berichtenbox én de voordelen.

Meer nieuws

Verkeerstellingen

Uitnodiging bewonersavond over veiligheid

Berkel Centrum bruist!