Bekijk uw aanbiedingen via de Restafvalteller

Dit nieuwsbericht is verlopen.
5 juli 2023, 08.39 uur

We zijn nu iets meer dan een half jaar onderweg sinds de aanpassing in het afvalbeleid. Waarbij u betaalt per keer dat u uw restafval aanbiedt. In de Restafvalteller van het SVHW wordt het aantal keer dat u uw restafval hebt aangeboden bijgehouden.

U ziet voor uw huishouden wanneer er restafval is aangeboden en wat de variabele kosten tot die maand voor u zijn. De aanbiedingen restafval komen maandelijks in de Restafvalteller te staan. In de 2e helft van de nieuwe maand ziet u uw gegevens terug van de voorgaande maand.

Mijn Restafvalteller

U vindt de Restafvalteller op de website van het SVHW. Via de website kan de hoofdgebruiker van een adres inloggen op de persoonlijke pagina met behulp van DigiD. Op de website van het SVHW gaat u naar ‘Mijn SVHW’ en vervolgens kijkt u bij ‘Mijn Restafvalteller’.

In onderstaand voorbeeld ziet u dat deze persoon tweemaal zijn of haar minicontainer heeft aangeboden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het aantal aanbiedingen of uw overzicht? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Renewi. Dit kan door een mail te sturen naar lansingerland@renewi.com of door te bellen naar 010 – 4454199.

Alle overige informatie over het afvalbeleid vindt u op de campagnewebsite Samen halen we er alles uit of op de webpagina Afvalbeleid en tarieven.

Meer nieuws

Uw zorgverzekering voor minder geld

Genomineerden Vrijwilligersprijs 2023