Zondag 30 augustus Lansingerland Holiday Run, Groenzoom tijdelijk afgesloten

Dit nieuwsbericht is verlopen.
13 augustus 2020, 14.52 uur
Young sporty woman jogging through the forest.

De Wieler Promotie Rotterdam organiseert op zondag 30 augustus: de Lansingerland Holiday Run. Dit in navolging van de Summer Edition van de Lansingerland Run. In verband met coronamaatregelen is de Groenzoom die dag tijdelijk voor publiek en recreanten afgesloten van 10.00 tot 16.00 uur.

Afstand houden
De run is voor een beperkt aantal lopers en deelnemers kunnen zich alleen vooraf inschrijven voor het evenement. De organisatie neemt uitgebreide maatregelen om het hardloopevenement veilig te laten verlopen. Zo is er sprake van een veiligheidsplan waarin ook extra coronamaatregelen zijn opgenomen. Bij de inschrijving koopt men een startbewijs voor de ochtend (tussen 10:00 en 13:30 uur) of de middag (13:30 -16:30 uur).

Om het hardloopevenement veilig te laten verlopen wordt bij de start een triage ingezet waarbij ook de temperatuur van de deelnemers wordt gemeten. De lopers starten in shifts en hebben een tijd waarop ze starten zodat er voldoende spreiding is van het aantal lopers over de afstand van 5 of 10 km.

 

Meer nieuws

Berichten over uw Buurt

Geen kermis bij Windas deze week