Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 juli 2020, 15.56 uur

Lansingerland Beweegt, gemeente Lansingerland, lokale sport- en cultuuraanbieders en jeugdorganisaties werken aan een leuk, leerzaam en uitdagend zomerprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar: Expeditie Lansingerland. Een expeditie langs de schatten die Lansingerland te bieden heeft op het gebied van onder andere sport en cultuur. Zes weken lang bieden wij een divers zomerprogramma aan in de vorm van workshops en activiteiten voor de jeugd van Lansingerland.

Doe jij ook mee?

Deze zomer staat in het teken van nieuwe dingen ontdekken en jezelf uitdagen. Het zomerprogramma, dat 20 juli start, is speciaal voor de jeugd uit Lansingerland. Aan het programma wordt momenteel nog hard gewerkt en is binnenkort te vinden op www.lansingerlandbeweegt.nl. Er komen diverse workshops en activiteiten voor verschillende leeftijden. Deelname voor kinderen is gratis of tegen een kleine deelnemersbijdrage.

Ankie van Tatenhove, wethouder sport en cultuur: ‘Met Expeditie Lansingerland belooft het een mooie, actieve zomer te worden voor de Lansingerlandse jeugd tot en met 18 jaar. Ik ben blij dat we met elkaar werken aan een mooi aanbod, bijvoorbeeld op het gebied van sport en cultuur. Kinderen die niet op vakantie gaan hoeven zich niet te vervelen deze zomer. Ook roep ik verenigingen en organisaties graag nog op om leuke activiteiten vooral te melden via expeditie@lansingerlandbeweegt.nl!’

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland