Jan-Willem van den Beukel beëdigd als wethouder

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 februari 2020, 14.16 uur

Tijdens de raadsvergadering op donderdag 20 februari is Jan-Willem van den Beukel (CDA) beëdigd als wethouder Financiën, Glastuinbouw/Greenport en als kernwethouder Berkel en Rodenrijs.

De gemeenteraad stemde in met zijn benoeming, waarna Van den Beukel achter de collegetafel mocht plaatsnemen. De nieuwe wethouder neemt de portefeuille van voorganger Albert Abee over die wethouder in Westland is geworden. Van den Beukel woont in Berkel en Rodenrijs en voelt zich niet alleen betrokken bij Lansingerland, maar is ook maatschappelijk actief in de wijk, de historische vereniging, op school, op het voetbalveld en in een kerk. “Ik vind het een voorrecht om als wethouder in mijn eigen woonplaats het algemeen belang te mogen dienen. De mooiste baan die er is.”

“Het college heet Jan-Willem van den Beukel van harte welkom”, zegt burgemeester Pieter van de Stadt. “We zijn blij met zijn komst. Hij heeft veel ervaring met circulaire economie en duurzaamheid. Dat is een meerwaarde, ook voor ons bedrijfsleven.”

Spreekuur wethouder

Kernwethouders houden spreekuur in hun kern. Inwoners kunnen met de wethouder spreken over onderwerpen die hen bezighouden. Kijk voor de spreekuren van wethouder Van den Beukel op Ontmoeting wethouders.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen