« Terug naar overzicht

Meer zorgverzekering voor minder geld

Dit nieuwsbericht is verlopen

De gemeente Lansingerland biedt in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar de Gemeentepolis aan. Een collectieve zorgverzekering voor inwoners van Lansingerland met een laag inkomen, waarbij de gemeente meebetaalt aan de premie. Wilt u weten of u in aanmerking komt? Kijk voor meer informatie en voorwaarden op Collectieve Zorgverzekering.

Kies een pakket dat bij u past

De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en één van de twee aanvullende pakketten: Lansingerland Standaard en Lansingerland Top. U kiest altijd het pakket dat het beste bij u past. Op de website Gezondverzekerd vindt u een overzicht van de twee pakketten met bijbehorende vergoedingen. U heeft bij DSW Zorgverzekeraar de mogelijkheid om uw eigen risico in termijnen te betalen.

Aanvragen

U kunt de Gemeentepolis tot en met 31 december 2019 aanvragen via de website Gezondverzekerd. Wij bekijken vervolgens uw aanvraag en beoordelen of u in aanmerking komt. Zo ja, dan is er geen medische keuring nodig en regelt DSW Zorgverzekeraar de opzegging van uw huidige zorgverzekering.

Vragen?

Heeft u vragen over de zorgverzekering of de verschillende pakketten? Neem dan contact op met de klantenservice van DSW Zorgverzekeraar via het telefoonnummer (010) 246 64 66.

Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem dan contact op met de gemeente via 14 010. Meer informatie over de gemeentepolis vindt u ook op Collectieve Zorgverzekering.

Iedere donderdagochtend: het Samen Doen Spreekuur

Voor hulp bij het aanvragen, kunt u ook terecht op het spreekuur Samen Doen! iedere donderdag van 09.00 tot 10.30 uur in de Stander, Wilhelminastraat 1 in Bergschenhoek. U hoeft geen afspraak te maken. Op de donderdagen 5 december, 12 december en 19 december is er een medewerker van DSW zorgverzekeraar aanwezig tijdens dit spreekuur. U kunt dan ook gelijk de verzekering aanvragen.