Lansingerlandkaart gaat op tournee!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
26 november 2019, 11.59 uur

In de zomer stond de Lansingerlandkaart van 16 m2 in de hal van het gemeentehuis. Hierop kon u dé culturele hotspots van onze gemeente aangeven. Nu gaat de kaart op tournee! De Lansingerlandkaart staat op diverse momenten in december in de bibliotheken. Wij gaan graag met u het gesprek aan en halen op deze manier het culturele gedachtegoed op dat onder onze inwoners leeft.

Wanneer kunt u waar terecht?

  • Maandag 2 december, Bibliotheek Bergschenhoek, Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, van 12.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag 11 december, Bibliotheek Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25, van 13.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 12 december, Bibliotheek Bleiswijk in ’t Web, Nachtegaallaan 4, van 14.00 tot 18.00 uur.

Plekken met een verhaal

In Lansingerland is meer te zien en te beleven dan mensen soms denken. Deze gemeente kent veel mooie en interessante plekken met een verhaal. Denk daarbij aan kunst en architectuur, de historie, de glastuinbouw en pareltjes in de natuur. Maar ook een plek met een opvallend verhaal kan onderdeel uitmaken van ons culturele erfgoed. Eigenlijk woont u op een soort expositieterrein met verschillende culturele hotspots: EXPO Lansingerland. Wat is voor u zo’n plek? Waar bent u trots op en wat laat u zien aan uw bezoek? Kom het ons vertellen bij de Lansingerlandkaart. In december staan we in de drie bibliotheken.

Denkt u mee?

Denkt u met mee over kunst en erfgoed in onze openbare ruimte? Kom naar één van de drie bibliotheken en ga het gesprek aan. Kunt u niet op een van de drie geplande momenten? Laat dan uw verhaal achter via het online formulier. Halverwege 2020 presenteren we het uitgewerkte plan voor EXPO Lansingerland aan de raad.