Unieke textiel expositie nu te zien in gemeentehuis

Dit nieuwsbericht is verlopen.
11 november 2019, 16.42 uur

Van 12 november tot en met 30 december 2019 kunt u de unieke textiel expositie van het Alphens collectief ‘Treffend Textiel’ bekijken in de hal van het gemeentehuis.

Achtergrond informatie

Initiatiefnemer Marian de Mol heeft haar jeugd doorgebracht in Berkel en Rodenrijs. Nu is zij terug maar dan samen met 6 andere vrouwen en hun kleurrijke en veelzijdige textielwerken. Voor deze expositie hebben zij gekozen voor het thema mens en natuur. Het textiel is op een niet alledaagse manier verwerkt. Soms zijn er ook andere materialen toegevoegd zoals papier, keramiek en kralen.

De dames werken individueel, maar komen regelmatig bij elkaar om hun werk te bespreken. Ieder heeft een eigenheid ontwikkeld. De verschillende werkwijzen verrijken elkaar zonder dat de oorspronkelijkheid van de kunstenaars verloren gaat.

Openingstijden en aanwezigheid exposanten

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in de periode van 12 november tot en met 30 december 2019. Op 14, 20 en 29 november zijn 2 of 3 exposanten van 11.00 tot 13.30 uur aanwezig in het gemeentehuis om u meer te vertellen over de expositie.

Meer informatie

Op de website Treffend Textiel vindt u meer informatie over de exposanten en hun werk.

Meer nieuws

Fotocabine momenteel niet in gebruik