Op reis in Lansingerland tijdens Kinderboekenweek

Dit nieuwsbericht is verlopen.
1 oktober 2019, 13.47 uur

De Kinderboekenweek 2019 is van 2 tot en met 13 oktober en heeft alles te maken met reizen. Reizen jullie ook mee? De reis start in Lansingerland in bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs.

Programma

Activiteiten bibliotheek Berkel en Rodenrijs

Op woensdag 2 oktober van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen in de vestiging Berkel en Rodenrijs iets leuks komen doen. Zo kunnen ze zelf een houten vliegtuigje bouwen, een glittertattoo laten zetten en een selfie maken die ze gelijk uit kunnen printen.

Theatervoorstelling theater ’t Web

Op zaterdag 5 oktober komt schrijfster Vivian den Hollander met twee theatervoorstellingen naar Theater ’t Web in Bleiswijk. Om 15.00 uur treedt ze op met de voorstelling Spekkie en Sproet – Complot in de trein en om 17.00 uur met Kaat en Ko – De zeven zeeën rond. Ze wordt begeleid door muzikant Mattie Poels.

Yoga en zingen in bibliotheek Berkel en Rodenrijs

Op woensdag 9 oktober gaat de reis verder in de vestiging Berkel en Rodenrijs. Van 9.30 tot 10.00 uur zijn ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom om eens te zien hoe je op basis van een prentenboek het verhaal kunt ervaren door het uitvoeren van yogabewegingen. De emotie van het verhaal komt dan op een andere manier binnen bij de kleintjes. In de middag komt het kinderkoor van basisschool De Poolster van 13.30 tot 14.30 een uur lang optreden.

Cadeautjes en kaartverkoop

Opzoeken waar al deze leuke activiteiten zijn en een kaartje kopen voor de theatervoorstelling? Kijk dan op de website van Bibliotheek Oostland en ga mee op reis in de Kinderboekenweek. Als kinderen lid worden van bibliotheek Oostland, ligt er een cadeautje klaar.

Meer nieuws

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen

Gratis bezorgen reisdocumenten