Lansingerland sluit convenant met Meld Misdaad Anoniem

Dit nieuwsbericht is verlopen.
6 augustus 2019, 10.15 uur

Voor het oplossen van misdrijven is informatie van het publiek onmisbaar. Mensen die een dader kennen en bang zijn voor de gevolgen, kunnen dat anoniem melden via 0800-7000 of via de website Meld Misdaad Anoniem. Het meldpunt is onafhankelijk en is dé plek waar anonimiteit verzekerd is.

Samenwerking

Op woensdag 31 juli sloot burgemeester Pieter van de Stadt een convenant met NL Confidential en bekrachtigde de samenwerking tussen gemeente Lansingerland en Meld Misdaad Anoniem. Hiermee ontvangen wij voortaan de meldingen. Waar nodig onderneemt de gemeente actie. Lansingerland sluit zich als 42e gemeente aan bij NL Confidential.

Meld Misdaad Anoniem

De medewerkers bij Meld Misdaad Anoniem zijn getraind om de juiste informatie op te vragen en een beeld te krijgen van de melding. Daarnaast wordt de melding zo ingericht dat er op geen enkele wijze te achterhalen is waar de melding vandaan komt.

Meld Misdaad Anoniem is te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0800 – 7000.

Meer nieuws

Verkeerstellingen

Uitnodiging bewonersavond over veiligheid

Berkel Centrum bruist!