« Terug naar overzicht

Rotonde Oudelandselaan - Klapwijkseweg tijdelijk dicht

KWS Infra bv Rotterdam gaat zeven rotondes op de Klapwijkseweg fietsveiliger maken. Zij starten binnenkort met de rotonde Oudelandselaan – Klapwijkseweg. Tijdens de werkzaamheden, van 12 augustus tot en met 9 september, is de rotonde afgesloten en geldt er een omleidingsroute voor al het verkeer. Naar verwachting gaat de rotonde op 2 september weer open voor autoverkeer.

Planning werkzaamheden

  • Maandag 29 juli start Dunea met het vernieuwen van de waterleiding.
  • Maandag 12 augustus start KWS met hun werkzaamheden. Deze bestaan onder andere uit het opbreken en frezen van asfalt, verwijderen en aanbrengen van fundering, leggen van kabels en leidingen en het opnieuw bestraten en asfalteren.
  • Maandag 2 september gaat de rotonde naar verwachting weer open voor autoverkeer.
  • Maandag 9 september gaat de rotonde naar verwachting weer open voor fietsverkeer.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden geldt er een omleidingsroute. Deze is aan de hand van omleidingsborden aangegeven. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de omleiding.

Omleiding fietsers
Omleidingsroute fietsers rotonde Oudelandselaan Klapwijkseweg

Uitvoering werkzaamheden

Om de hinder zoveel mogelijk te beperken voert KWS de werkzaamheden in een korte periode uit. Dit betekent dat er zowel tijdens de avonden en nachten als de zaterdagen en mogelijk de zondagen doorgewerkt wordt.

Inloopspreekuur weekmarkt

Tijdens de uitvoeringsperiode is er op woensdag een inloopspreekuur waar u met vragen en of opmerkingen terecht kunt. KWS staat tussen 08.00 en 17.00 uur voor u klaar op de weekmarkt van Berkel en Rodenrijs. Via de KWS app kunt u volgen op welke datums zij daar aanwezig zijn. De KWS app is te downloaden in de Apple Store en Google Play Store.