« Terug naar overzicht

Interactieve theatervoorstelling in de Cultuurfabriek - Scheiden! Wat doet dat met een kind?!

Dit nieuwsbericht is verlopen

In de Week van de Opvoeding organiseren wij op vrijdag 11 oktober om 20.00 uur de gratis theatervoorstelling Scheiden! Wat doet dat met een kind?! in de Cultuurfabriek, Groeneweg 49 in Bergschenhoek. U kunt hier nu al kaarten voor bestellen.

Interactieve voorstelling

Deze interactieve voorstelling van theatergroep ONE2KNOW is voor ouders, opa’s, oma’s tantes, ooms en vrienden die op een toegankelijke manier willen kijken, luisteren en praten over het effect van een scheiding op kinderen. Wat kunnen betrokkenen doen om de scheiding voor kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen? Hoe kunnen ze verder na de scheiding? Door emotionele, herkenbare en soms humoristische scenes onderzoekt het publiek de do’s en don’ts rond een scheiding. Het geheel wordt omlijst door zelfgeschreven liedteksten op herkenbare muziek. Ook is er is ruimte om ervaringen, tips en knelpunten te delen, maar iedereen wordt hierin vrijgelaten.

Kaartjes reserveren

U kunt kaartjes reserveren voor deze gratis theatervoorstelling door een mail te sturen naar debbie.van.den.akker@lansingerland.nl, geef in uw e-mail aan met hoeveel mensen u komt. Na aanmelding krijgt u informatie toegestuurd over het exacte programma voor deze avond. Heeft u vragen over deze voorstelling? Stuurt u dan een mail naar bovenstaand mailadres.