« Terug naar overzicht

Wat vindt u dé culturele hotspot van Lansingerland?

Dit nieuwsbericht is verlopen

Wist u dat de wetenschap van de microbiologie in Berkel is begonnen? Weet u de plek waar de laatste koeien in de wei rondlopen? Waar gaan jongeren heen als ze over hun toekomst dromen? Lansingerland laat zich lezen als een roman met vele hoofdpersonen, historische locaties en spannende gebeurtenissen.

Wat is volgens u dé culturele hotspot van Lansingerland en over welke plek weet u een speciaal verhaal te vertellen? Of misschien ontbreekt er echt iets in Lansingerland volgens u? In EXPO Lansingerland koesteren we ons erfgoed en zoeken we naar mogelijkheden om aansprekende verhalen en plekken in kaart te brengen.

Lansingerlandkaart

Kom naar het gemeentehuis en vertel uw verhaal bij de Lansingerlandkaart. Op de twee onderstaande data zijn de makers van de kaart aanwezig om u te woord te staan.

  • Woensdag 17 juli van 12.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 18 juli van 14.00 tot 20.00 uur

Tijdens de zomervakantie blijft de Lansingerlandkaart gewoon in het gemeentehuis staan. U blijft dus welkom om op een formulier uw hotspots in te vullen. Heeft u een formulier ingeleverd, dan maakt u kans op kaarten voor het culinaire muziekfestival Opperdepop in september!