Winnaars Talentenbal 2019

Dit nieuwsbericht is verlopen.
9 juli 2019, 09:18 uur

Foto: Jaap en Marja Koole

Maandagavond 8 juli was het zover, het jaarlijkse Talentenbal! Tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater ’t Web in Bleiswijk zijn alle jonge Sport- en Cultuurtalenten in het zonnetje gezet. De rode loper was voor de talenten uitgerold en wethouder Ankie van Tatenhove feliciteerde ieder van hen persoonlijk met deze mooie nominatie.

Sport- en Cultuurtalenten van het Jaar 2019

De vakjury koos het duo Matthijs en Adinda van Delft als Cultuurtalent 2019. De jury is onder de indruk van deze broer en zus die op jonge leeftijd met hun gitaar- en vioolspel een muzikale prestatie van dit niveau weten neer te zetten. De vakjury koos Djen Bakx als Sporttalent 2019. De jury bewondert zijn focus, het grote aantal uren dat hij besteedt aan trainingen en het feit dat hij bij twee verenigingen, bij de één op het hoogste niveau en bij de andere op seniorenniveau, de tafeltennissport beoefent.

Publieksprijzen Cultuur en Sport 2019

De publieksprijs 2019 in de categorie Cultuur ging naar schrijverstalent Sofia Olmo. In de categorie Sport ontving turntalent Lucas van den Kieboom de publieksprijs 2019.

Wij feliciteren alle talenten en zijn trots op deze kanjers!

Zowel een vakjury als het publiek hebben een winnaar in de categorie Sport èn in de categorie Cultuur aangewezen. De vakjury rouleert jaarlijks en wordt gevormd door onafhankelijke, sportieve en creatieve juryleden. Voor de publieksprijs konden inwoners van 10 juni tot 24 juni 2019 stemmen op hun favoriet.