Overal nieuwe bomen in Lansingerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.
20 juni 2019, 11.36 uur

Eind maart was het zover. De 370 bomen van de gratis bomen actie waren gearriveerd en konden bezorgd worden bij de inwoners die er één hadden aangevraagd. Een week lang reden busjes af en aan in Lansingerland om de bomen bij de rechtmatige eigenaren te brengen.  Op veel plekken in Lansingerland staan ze nu te pronken in tuinen. En het mooie is ook nog dat er veel tegels voor dit mooie groen zijn verwijderd.

Gratis bomenactie een succes!

In de Tuin van de Toekomst-nieuwsbrief van februari kondigden wij onze gratis bomen actie aan. Inwoners konden in februari een keuze maken uit diverse bomen en heesters, verschillende soorten en formaten. Hier werd zeer enthousiast op gereageerd; de aanvragen stroomden binnen. Voor de liefhebbers organiseerden we op 21 februari een lezing over bomen waar een bomenexpert vertelde over specifieke kenmerken en eigenschappen van bomen. En wat een boom kan bijdragen aan de klimaatbestendigheid van je tuin.

Hieronder een impressie van foto’s van blije inwoners. Wij wensen alle bomen en heester-bestellers veel plezier met dit nieuwe groen!

Boom in tuinboom in tuinvoor en na foto gratis bomenactie