Gratis tuinadvies op weekmarkt

Dit nieuwsbericht is verlopen.
28 mei 2019, 15.28 uur

Op woensdag 12 juni 2019 staat de gemeente samen met de Hoogheemraadschappen van Delfland en van Schieland en de Krimpenerwaard met een ‘Tuin van de Toekomst’-kraam op de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs. U bent welkom voor meer informatie over regenwater en een toekomstbestendige tuin. Bovendien kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur gratis tuinadvies krijgen van één van onze tuinadviseurs. Zij leggen u graag uit hoe u uw tuin toekomstbestendiger kunt maken. Bijvoorbeeld hoe u water op kunt vangen bij hevige regenval of hoe u meer kleur en fleur aan kunt brengen in uw tuin. Dat maakt het ook aantrekkelijker voor vogels, vlinders en bijen! U vindt de kraam op de kruising Herenstraat/Kerkstraat.

Regenmeter

Bent u benieuwd hoeveel regen er in uw tuin valt? Plaats een regenmeter in uw tuin! We hebben voor inwoners van Lansingerland een beperkt aantal regenmeters beschikbaar. Op=op!

Aanmelden persoonlijk tuinadvies

Voor een persoonlijk tuinadvies meldt u zich, eventueel met voorkeur voor een tijdstip, aan via tuinvandetoekomst@lansingerland.nl. U krijgt dan 15-20 minuten persoonlijk advies. Na aanmelding krijgt u bericht of en hoe laat u bent ingedeeld. Kom op tijd want na 20 minuten is de volgende aan de beurt. We hebben een beperkt aantal plekken, dus meldt u zich snel aan!