Lokale belastingaanslag verstuurd

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 februari 2019, 14.19 uur

Deze maand verstuurt SVHW namens gemeente Lansingerland de jaarlijkse lokale belastingaanslagen. Dit gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post. Heeft u vragen over uw belastingaanslag? Kijk op de website van SVHW of neem contact op via telefoonnummer (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873.

Bereikbaarheid SVHW

Om uw vragen goed te kunnen afhandelen, verruimt SVHW de telefonische openingstijden van 11 februari tot en met 1 maart. De telefonische openingstijden in deze periode zijn:

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
  • vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Mijn SVHW

Op de website van SVHW vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook kunt u uw gegevens inzien en wijzigen, documenten downloaden of bezwaar maken door bij ‘Mijn SVHW’ in te loggen met uw DigiD.

Rechtstreeks betalen vanaf aanslagbiljet

Maakt u geen gebruik van automatisch incasso? Dan is het dit jaar voor het eerst mogelijk om rechtstreeks vanaf het aanslagbiljet te betalen. Dit gaat via een link of een QR code naar iDEAL.

MijnOverheid

Wilt u uw lokale belastingaanslag liever digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. In de persoonlijke Berichtenbox ontvangt u bovendien berichten over bijvoorbeeld de eigen toeslagen, de kinderbijslag of het verlopen van het rijbewijs. Zijn er nieuwe berichten, dan ontvangt u automatisch een e-mail. Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op MijnOverheid.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen