Trots op onze vrijwilligers!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
8 januari 2019, 13.36 uur

Maandagavond 7 januari zijn de vrijwilligersprijzen uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Er zijn drie prijzen uitgereikt in de categorieën Individueel, Groep en Cultuur.

Individueel

In de categorie Individueel won mevrouw Leoniek Gabry deze prijs voor haar activiteiten in de Speel-o-Theek De Vlieger, de Kledingbeurs, de VoorleesExpress, de peuterspeelzaal en school. Leoniek is geroemd voor haar veelzijdigheid en haar vermogen om andere vrijwilligers te mobiliseren.

Groep

In de categorie groep won de Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg van Welzijn Lansingerland, waarbij de jury opmerkte dat dit vrijwilligerswerk is dat ‘je echt moet kunnen’.

Cultuur

In de categorie Cultuur ging de winst naar Theater ’t Web waarbij de jury stilstond bij de grote stappen die de stichting in korte tijd heeft gezet.

Jubileum

Opvallend is dat er komend jaar veel vrijwilligersorganisaties een jubileum te vieren hebben. Daarom werden alle genomineerden in het zonnetje gezet en ontvingen zij genomineerden een envelop met inhoud.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen