Geldfit nu ook beschikbaar in Lansingerland

Dit nieuwsbericht is verlopen.
29 januari 2024, 13.41 uur

Ondernemers en inwoners kunnen vanaf dit jaar terecht bij Geldfit.nl voor meer grip op hun geldzorgen. De gemeente Lansingerland en Geldfit zijn hiervoor de samenwerking aangegaan.

Voor mensen met geldzorgen is het soms niet duidelijk waar ze terecht kunnen voor hulp en ondersteuning. De website Geldfit.nl maakt deze mogelijkheden voor hen inzichtelijk. Bezoekers van de site krijgen inzicht in hun financiële situatie en lezen over vervolgstappen die zij kunnen zetten.

Specifiek voor ondernemers is er Geldfit.nl/zakelijk. Hier staat informatie over manieren om hun bedrijf financieel gezond te houden of te krijgen. Via een korte test zien ondernemers hoe geldfit hun bedrijf is. Daarnaast zijn er praktijkverhalen van anderen te lezen. Naast het bezoeken van de site is er een gratis adviesgesprek mogelijk. Directeur Martin Suithoff van Geldfit: “Ondernemers lopen andere financiële risico’s dan consumenten, daarom is specifieke hulp hard nodig. We merken dat ondernemers onze site regelmatig bezoeken. Als zij liever iemand persoonlijk willen spreken, kunnen zij gratis en anoniem bellen met 0800 8115. Onze zakelijke adviseurs helpen hen dan graag richting passende hulp.”