Eerste editie Expeditie Lansingerland gróót succes!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
10 september 2020, 13.14 uur

Zes weken lang kon de Lansingerlandse jeugd tot en met 18 jaar de leukste sport- en cultuuractiviteiten volgen. Lokale aanbieders namen de jeugd mee op de eerste Expeditie Lansingerland met 125 activiteiten en 1253 aanmeldingen.

Tijdens de zomervakantie stond de gemeente Lansingerland bol van activiteiten, in de vorm van workshops en clinics voor de jeugd. Van wielrennen tot dansen en van kickboksen tot schilderen. Met een divers aanbod viel er voor iedereen wat te beleven. De Expeditie is voor zowel kinderen als ouders goed bevallen. “Wat een super organisatie. Mijn kind heeft zich zes weken lang vermaakt.” aldus een moeder uit Berkel en Rodenrijs.

Mogelijk vervolg in 2021

Omdat veel kinderen dit jaar vanwege corona niet op vakantie gingen en er door de coronamaatregelen beperkte mogelijkheden waren voor evenementen is Expeditie Lansingerland georganiseerd. De gemeente en Lansingerland Beweegt zijn in gesprek om te kijken naar een mogelijk vervolg in 2021. Hierin nemen zij de ervaringen van de lokale aanbieders, de ouders en de kinderen mee.

Bekijk de aftermovie van Expeditie Lansingerland voor een greep uit de activiteiten.