Opgewekt in Lansingerland

Lansingerland heeft stevige ambities op het gebied van duurzaamheid. Zo willen we onder meer in 2050 volledig CO2-neutraal zijn als gemeente. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Maar gelukkig kan iedereen daar zijn of haar steentje aan bijdragen, bijvoorbeeld door lid te worden van de lokale community Opgewekt in Lansingerland, een initiatief van de gemeente en Lansinger Stroom.

Opgewekt in Lansingerland is een digitaal platform waar huiseigenaren tips & tricks en ideeën voor energiebesparing met elkaar kunnen delen. Van minder heet wassen tot isoleren en slim omgaan met daglicht: alle leden werken samen aan het besparen van energie, op een laagdrempelige en toegankelijke manier. De gemeente wil in samenwerking met LansingerStroom alleen dit jaar al duizenden huishoudens bereiken.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom ‘Opgewekt in Lansingerland’, meld u dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Vragen

Heeft u nog vragen over dit project of het digitale platform, dan kunt u een e-mail sturen naar duurzaam@lansingerland.nl.