Gemeente ondersteunt bij realisatie zonnepanelen

Gemeente Lansingerland heeft veel bedrijven met grote daken binnen de gemeentegrenzen. Deze daken zijn ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen. Omdat provincie Zuid-Holland en de gemeente Lansingerland zoveel mogelijk zonne-energie willen realiseren op deze daken, startte vanaf maart 2023 een pilotproject. Bedrijven en instellingen met een groot dak (>1.000 m²) worden kosteloos begeleid bij de realisatie van zonnepanelen op hun daken.  

Actieve ondersteuning bij realisatie

Adviesbureau ‘Stel…’ is ingeschakeld om bedrijven en instellingen hierbij actief te ondersteunen. Zij maken het proces inzichtelijk en onderzoeken of het technisch haalbaar is zonnepanelen op hun daken te realiseren én wat de financiële implicaties hiervan zijn. Ondernemers en instellingen kunnen gratis gebruik maken van de diensten van het adviesbureau. Na het advies bepalen ondernemers en instellingen zelf of zij de zonnepanelen willen installeren en welk bedrijf het doet.

Let op: plekken zijn beperkt beschikbaar.

Aanmelden

Adviesbureau ‘Stel…’ heeft ruime ervaring bij het ondersteunen van bedrijven en instellingen bij de realisatie van zonnepanelen op dak. Wilt u, als ondernemer in de gemeente Lansingerland, ingaan op het aanbod, meld u dan aan via de website van Adviesbureau ‘Stel…’.