Terug naar het overzicht

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellende. De doelstelling van het Alzheimer Café is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

In de maanden juli en augustus is het Alzheimer Café Lansingerland met zomerreces. Vanaf september t/m november organiseert Welzijn Lansingerland iedere 2e woensdag van de maand en informatieve bijeenkomst rondom het thema dementie. Bent u er ook bij na de zomer? Wie weet wordt u wel tijdens een bijeenkomst verrast met een mooie bos bloemen of plant. We zien uit naar jullie komst in Locatie de Stander, “Ontmoet “, Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek

Op 14 september is het onderwerp ”Wettelijke zaken goed geregeld bij dementie”. Iemand met dementie kan op een bepaald moment door ziekte zijn belangen niet meer zelf behartigen. Het is van belang om wensen vast te leggen en zaken tijdig te regelen. Tijdens deze avond is er informatie over o.a. (vol)machten, mentorschap en (levens-) testament.