Wat vindt u van parkeren in Lansingerland?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
23 februari 2023, 14.37 uur

Gemeente Lansingerland werkt op dit moment aan een nieuw parkeerbeleidsplan. Het huidige parkeerbeleid komt uit 2014 en na een aantal jaar kan het zijn dat het beleid moet worden aangepast of vernieuwd. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Vult u ook de vragenlijst in?

Mobiliteitsvisie 2040

Vorig jaar januari is de Mobiliteitsvisie 2040 door de gemeenteraad vastgesteld. In deze visie beschrijft de gemeente haar ambities, maar geeft daarin nog niet aan welke acties daarvoor nodig zijn. De acties worden op dit moment verder uitgewerkt in een mobiliteitsplan met een uitvoeringsagenda voor de komende 5 tot 10 jaar. Eén van de acties is het herzien van het parkeerbeleid en de parkeernormen voor de auto en fiets.

Vult u de vragenlijst ook in?

We vinden uw mening over het parkeren in de gemeente belangrijk en stellen het daarom zeer op prijs als u deze vragenlijst wilt invullen. Zo komen wij erachter wat er goed gaat, waar de knelpunten liggen en wat u belangrijk vindt voor in de toekomst. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Doet u ook mee?

U vindt hier de vragenlijst.

Alvast bedankt!

Meer nieuws

Fotocabine momenteel niet in gebruik

Koningsdag 2024 in Lansingerland