Uitnodiging inspiratiesessie vergroening in bedrijvenpark Oudeland

Dit nieuwsbericht is verlopen.
11 mei 2022, 15:01 uur

Bedrijvenparken vergroenen en verduurzamen, welke ondernemer wil dat niet? Het ondernemerschap op bedrijvenparken levert een grote bijdrage aan de economie. Bedrijvenparken moeten toekomstbestendig ingericht worden, waarbij aandacht voor vergroening en verduurzaming op allerlei gebieden essentieel is.

Maar hoe pakt u dat nou aan? Hierover organiseert de gemeente Lansingerland in samenwerking met andere partijen een inspiratiesessie op donderdag 19 mei van 15.00 tot 18.00 uur. De locatie is het kantoorgebouw van Heembouw, Huygenstraat 37 in Berkel en Rodenrijs.

Programma

Tijdens deze middag komen op een interactieve manier allerlei onderwerpen aan bod waarover u kunt meepraten. Onderwerpen als klimaatadoptatie, subsidies, vergroening en ervaringen van andere ondernemers staan op het programma. Bij deze inspiratiesessie zijn uiteraard ondernemers op alle bedrijvenparken in Lansingerland van harte welkom!

Meld u nu aan om zeker te zijn van een plekje. U kunt zich aanmelden via het emailadres: groenoudeland@lansingerland.nl.