Meldpunt Vuurwerkoverlast

Dit nieuwsbericht is verlopen.
16 december 2021, 08.45 uur
sparkler on gold bokeh background macro close up

Ook dit jaar is er een landelijk vuurwerkverbod ingesteld. Omdat helaas niet iedereen zich aan dit verbod houdt, hebben we in Lansingerland het Meldpunt Vuurwerkoverlast weer open gesteld. Heeft u in uw omgeving te maken met erge overlast of vandalisme door vuurwerk en wilt u dat melden, dan kunt u bellen naar dit meldpunt.

Bereikbaarheid meldpunt

Voor het meldpunt belt u met de gemeente via (010) 800 4000 en u wordt via de telefoniste of via een bandje (buiten kantooruren) doorverbonden met een toezichthouder (BOA). De BOA kijkt direct wat er met de melding moet gebeuren. Het meldpunt is maandag t/m woensdag bereikbaar tot 18.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is dat tot 22.00 uur. Tijdens de kerstdagen en op oudejaarsdag is het meldpunt geopend tot 18.00 uur. Voor overlast en vandalisme door vuurwerk kunt u ook altijd bellen met de politie via 0900-8844.

Melding via de BuitenOpOrde app

U kunt vuurwerkoverlast daarnaast melden via de BuitenOpOrde app of website. Deze melding wordt niet direct gelezen maar op een later moment. Hiermee kunnen we goed in kaart brengen waar in Lansingerland sprake is van vuurwerkoverlast.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen