Doe mee aan de World Cleanup Day op zaterdag 18 september!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
8 september 2021, 14.43 uur

Zaterdag 18 september is het World Cleanup Day! Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere planeet. En dat begint in uw eigen buurt. Komt u ook in actie voor een schone buurt? Dat is leuk, gezellig en zorgt voor een fris resultaat! Wij ondersteunen u graag door gratis afvalgrijpers en afvalzakken ter beschikking te stellen. Heeft u hier interesse in? Dan kunt u een mail sturen naar wijkbeheer@lansingerland.nl.

Meld uw actie aan via Nederland Schoon

U kunt uw actie ook aanmelden via de website van Nederland Schoon. Op deze website vindt u een overzicht van alle acties in Nederland. U kunt dan ook meteen zien of er meer mensen in de buurt meedoen.

Uiteraard is het belangrijk dat u de huidige coronamaatregelen opvolgt. Ga alleen, met uw gezin óf met een klein groepje op pad. Houd 1,5 meter afstand van mensen die niet tot uw eigen huishouden behoren.

Word Lansinger Doener en zet u vaker in voor een schone omgeving

Wilt u zich niet alleen op World Cleanup Day inzetten voor een schoon Lansingerland? Dan kunt u zich aanmelden als Lansinger Doener. Vanuit de gemeente leveren wij afvalgrijpers en andere opruimmiddelen zodat u zelf zwerfvuil kunt opruimen op momenten waarop het u uitkomt. Dit kan in uw eigen buurt, uw wijk, een natuurgebied of bij de sportvereniging.

Wilt u zich aanmelden als Lansinger Doener? Vul dan het registratieformulier Lansinger Doeners (pdf, 328 kB) in.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen