CycloMedia maakt opnames van de openbare ruimte

Dit nieuwsbericht is verlopen.
22 oktober 2019, 12.00 uur

Van eind oktober tot half december 2019 maakt CycloMedia foto’s van de openbare ruimte in de gemeente. CycloMedia is een Nederlands bedrijf, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen, met op het dak gemonteerde camera’s,  maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Gebruik opnamen

De opnamen worden alleen ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder strikte voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Informatie

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel. Kijk voor meer informatie op de website van Cyclomedia.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen