Brandweermannen Koninklijk onderscheiden

Dit nieuwsbericht is verlopen.
17 december 2020, 14.28 uur

Brandweermannen Koninklijk onderscheiden

Voor de vele actieve jaren werkzaam bij de vrijwillige brandweer, werden afgelopen week maar liefst 18 brandweermannen Koninklijke onderscheiden uit onze gemeente. Ruim 20 jaar leveren zij hun bijdrage aan de samenleving. Bij veel uitrukken, oefeningen en evenementen hebben zij zich met veel passie ingezet voor mens en dier en werden zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zoals voor vele andere evenementen en bijeenkomsten dit jaar, bleef door de coronacrisis een feestelijke samenkomst uit. Deze week zijn de versierselen daarom digitaal uitgereikt.

De brandweermannen werden toegesproken door burgemeester Pieter van de Stadt die hen namens de Koning mocht benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, waarna de Koninklijke onderscheidingen werden opgespeld door een trotse partner of familielid.

Wij zijn trots op deze brandweermannen die zich al ruim 20 jaar actief inzetten voor de veiligheid van onze samenleving. Wij feliciteren onze brandweerhelden van harte met hun Koninklijke onderscheiding.

In willekeurige volgorde: de heer Ronald van Rosmalen, de heer Chris Hoogeveen, de heer Koos Hoogeveen, de heer Fred de Rooij, de heer Robert Treijtel, de heer Arjan van Velzen, de heer Richard de Rooij, de heer Cor Molenaar, de heer Kenneth van Veen, de heer Robert van Veen, de heer Jan de Ruiter, de heer Marco de Rooij, de heer Erik Crielaard, de heer Hans Scholte, de heer Marko van der Klugt, de heer Arjen Olieman, de heer Stefan Roos en de heer Remi de Snoo.

Meer nieuws

Koningsdag 2024 in Lansingerland

Uitnodiging voor de 4 mei herdenkingen