« Terug naar overzicht

Nieuwe website – Lansingerland app verdwijnt

Op 5 november is de nieuwe website van de gemeente Lansingerland live gegaan! Hierdoor verdwijnt de vertrouwde Lansingerland app.

Deze app bestaat ruim zes jaar en is veel inwoners van dienst geweest. De nieuwe website is beter bruikbaar op mobiel en kan dus in veel van de functies van de app voorzien. Hiermee kunnen zowel iOS, Android en Windows telefoons gebruik maken van alle functies van de website. Meldingen over uw woon- of leefomgeving kunt u via onze website doorgeven.

Bekendmakingen

Met de nieuwe website maakt Lansingerland ook een volgende verplichte stap voor officiële bekendmakingen en regelgeving. Alle bekendmakingen en verordeningen van gemeente Lansingerland vindt u vanaf 1 november 2018 op de website Overheid.nl. U kunt zich ook abonneren op de attenderingsservice van Overheid.nl. U ontvangt dan besluiten en andere berichten die zich in uw postcodegebied afspelen.

Over uw buurt

In de app kon u tot nu toe bekendmakingen raadplegen op een kaart. Een gratis alternatief is de app ‘Over uw buurt’. U kunt snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor iPhone, iPad, Android en Windows. Meer informatie vindt u op overuwbuurt.overheid.nl.