Tuin van de Toekomst markt op 16 oktober

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Tuin van de Toekomst markt op 16 oktober

Tuin van de Toekomst markt op 16 oktober

afbeelding tuin van de toekomst markt

Gratis tuinadvies, kans maken op een regenton of het handboek ‘De levende tuin’ en een goed gesprek over een klimaatbestendige tuin?

Kom dan op dinsdagavond 16 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur naar de Tuin van de Toekomst markt in het gemeentehuis. Het belooft een inspirerende, ‘groene’ avond te worden. Ook Groei & Bloei Lansingerland is aanwezig om de winnaars van de jaarlijkse tuinkeuring in het zonnetje te zetten.

Kom met al uw tuinvragen

Heeft u plannen om uw tuin te veranderen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Wilt u minder tegels in uw tuin en meer groen? Heeft u weinig tijd en bent u op zoek naar onderhoudsarme planten? Hoe legt u een groen dak aan? En kunt u bij de aanpak van uw tuin wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Allemaal vragen die we tijdens de Tuin van de Toekomst markt kunnen beantwoorden. Loop langs de verschillende kramen van onder andere de gemeente, de waterschappen en Groei & Bloei. Zij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden om een klimaatbestendige tuin aan te leggen en informatie over de subsidies die zij verstrekken.

Gratis tuinadvies en verloting van drie regentonnen

Neemt u foto’s mee van uw tuin? Dan krijgt u 10 minuten de tijd om met een tuinadviseur te speeddaten om de mogelijkheden te horen en op ideeën gebracht te worden. Verder verloten we drie verschillende regentonnen deze avond en maakt u kans op het handboek ‘De levende tuin’. Rond 21.30 uur deze avond maken we de prijswinnaars bekend.

Tuinkeuring Groei & Bloei

Afgelopen zomer zijn de tuinkeurders van Groei & Bloei weer op pad gegaan om voortuinen te keuren in vier wijken in Lansingerland. Er is gekeken naar de tuinen in de wijken Bolwerk en de Gouden Griffelbuurt in Berkel en Rodenrijs, de Mos- en Varenbuurt in Bergschenhoek en de Sterrenbuurt in Bleiswijk. Daarbij is gekeken naar de algemene indruk, de bloeirijkheid en onderhoud. Deze avond zijn de winnaars uitgenodigd om hun prijzen in ontvangst te nemen. Er worden foto’s getoond en de tuinkeurders geven een toelichting op hun keuzes.

Dus tuinliefhebbers, graag tot ziens op 16 oktober!

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina