Rotterdampas 2018 kopen

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Rotterdampas 2018 kopen

Rotterdampas 2018 kopen

Afbeelding Rotterdampas app

Vanaf donderdag 1 februari 2018 kunt u de Rotterdampas 2018 kopen. De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en de regio.

Met deze pas kunt u gratis of met korting naar meer dan 750 attracties zoals Diergaarde Blijdorp, Plaswijk, Euromast en musea. Ook kunt u met korting  naar Outdoor Valley of Theater Vlammen in Lansingerland.

Waar kunt u de Rotterdampas kopen?

De Rotterdampas is te koop bij de verkooppunten van de Rotterdampas en in het gemeentehuis van Lansingerland. U kunt dit op verschillende manieren aanvragen:

Zonder reductietarief

  • U bestelt de Rotterdampas of u verlengt uw bestaande pas online door in te loggen met uw DigiD op www.rotterdampas.nl/bestellen.
  • U koopt de pas bij een verkooppunt van de Rotterdampas.
  • U maakt een afspraak via www.lansingerland.nl/afspraak voor het aanvragen/verlengen van de Rotterdampas. U voorkomt hiermee wachttijden.
  • U vraagt de Rotterdampas aan tijdens de vrije inloop op dinsdag van 14.00 – 20.00 uur, woensdag van 08.00 – 17.00 uur of donderdag van 14.00 – 17.00 uur in het gemeentehuis in Bergschenhoek.

Met reductietarief

Bent u een inwoner van de gemeente Lansingerland en komt u in aanmerking voor het reductietarief, dan kunt u de Rotterdampas alleen bij de gemeente Lansingerland aanvragen. U maakt hiervoor online een afspraak. U voorkomt hiermee wachttijden. Wilt u liever geen afspraak maken dan kunt u tijdens de vrije inloop op dinsdag van 14.00 – 20.00 uur, woensdag van 08.00 – 17.00 uur of donderdag van 14.00 – 17.00 uur in het gemeentehuis terecht.

Informatie

Informatie over het kopen van de Rotterdampas en de reductietarieven vindt u op de pagina www.lansingerland.nl/rotterdampas. Voor alle acties kijkt u op de website van de Rotterdampas of download u de de gratis Rotterdampas app. 

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

Wat vindt u waar in Bergschenhoek?

Vind een voorziening

Nieuwbouw in Bergschenhoek

Vind een locatie

Werkzaamheden in Bergschenhoek

Wetenswaardigheden in Bergschenhoek

Wat vindt u waar in Berkel en Rodenrijs?

Vind een voorziening

Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Vind een locatie

Werkzaamheden in Berkel en Rodenrijs

Wetenswaardigheden in Berkel en Rodenrijs

Wat vindt u waar in Bleiswijk?

Vind een voorziening

Nieuwbouw in Bleiswijk

Vind een locatie

Werkzaamheden in Bleiswijk

Wetenswaardigheden in Bleiswijk

beoordeel deze pagina