Lansingerland verkoopt megakavel op bedrijventerrein Oudeland aan Heylen Warehouses

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Lansingerland verkoopt megakavel op bedrijventerrein Oudeland aan Heylen Warehouses

Lansingerland verkoopt megakavel op bedrijventerrein Oudeland aan Heylen Warehouses

Op woensdag 6 juni hebben wethouder Albert Abee en Ralph Caspanni van Heylen Warehouses, tijdens de Provada vakbeurs, hun handtekeningen gezet onder de verkoopovereenkomst voor een bedrijfskavel van bijna 7 hectare groot in Lansingerland.

Logistieke hotspot

De partijen zijn al geruime tijd in gesprek over de realisatie van een groot logistiek centrum op bedrijvenpark Oudeland. “Met deze ondertekening zetten we de eerste stap op weg naar de realisatie van een prachtig logistiek centrum in onze gemeente. De aankoop van het kavel door Heylen Warehouses bevestigt de strategische ligging van onze gemeente in het centrum van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag”, aldus wethouder Abee van de gemeente Lansingerland. “Het is een mooie ontwikkeling voor onze gemeente en betekent de start van de ontwikkeling van fase 2 van bedrijventerrein Oudeland.”

State-of-the-art magazijn

“We hebben gekozen voor deze locatie omdat ze strategisch ligt in het centrum van de snelwegruit A16, A13, A20 en A12 in de directe nabijheid van Rotterdam-The Hage Airport. Deze locatie is perfect gelegen voor e-fullfilment en last-mile deliveries naar steden als Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer,” weet Ralph Caspanni, CEO van Heylen Warehouses.

Op de kavel zal een state-of-the-art warehouse worden gerealiseerd met bijbehorende mezzanine en kantoorruimte van ca. 48.000 m2 groot. Het logistieke pand is onderverdeeld in 4 separate geschakelde units van ieder ca. 10.000m2 en zal beschikken over voldoende parkeergelegenheid.“We verwachten het pand begin Q2 van 2019 op te leveren,” aldus Caspanni.

Bedrijventerrein Oudeland

Met de komst van de A16 Rotterdam wordt het terrein nog beter ontsloten. In 2023 wordt de snelweg in gebruik genomen. Meer informatie over het bedrijventerrein en de beschikbare kavels en mogelijkheden vindt u hier. Algemene informatie vindt u op de website van Bedrijventerreinen in Lansingerland.

Foto vlnr: Wethouder gemeente Lansingerland Albert Abee, Accountmanager bedrijven Edwin Klop en Ralph Caspanni, CEO Heylen Warehouses

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina