Lansingerland kiest vrijwilligers van het jaar

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Lansingerland kiest vrijwilligers van het jaar

Lansingerland kiest vrijwilligers van het jaar

De winnende vrijwilligers van het jaar in de categorieën Individueel, Groep en Sport zijn maandagavond 8 januari in het zonnetje gezet tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Burgemeester Pieter van de Stadt reikte de prijzen uit.

Vrijwilliger van het jaar

In de categorie Individueel viel Cornel van der Heiden in de prijzen als Vrijwilliger Individueel 2017. Cornel is vrijwilliger bij RTV Lansingerland. De jury roemt zijn bijzondere talent en oordeelt dat Cornel in staat is tot het verbinden van organisaties en partijen. Hij heeft veel kennis in huis en zet zich als coördinator op alle fronten in om samen met de andere vrijwilligers goede resultaten te behalen.

Kortom; een jongere vrijwilliger die in een paar jaar al heel veel voor elkaar heeft gekregen binnen de organisatie waarvoor hij zich “grenzeloos” inzet.

Vrijwilligersorganisatie van het jaar

In de categorie Groep koos de jury voor de Stichting Vluchtelingenwerk. De jury is onder de indruk van de persoonlijke verhalen die waren toegevoegd aan de aanmelding. Daaruit blijkt duidelijk hoe betrokken de vrijwilligers zijn en hoe belangrijk de ondersteuning is die zij bieden. De ondersteuning is breed en is er onder meer op gericht dat de vluchtelingen in de gemeente maatschappelijk hun weg vinden naar zorg, opleiding en werk.

Sportvrijwilliger van het jaar

In de categorie Sport won de heer Abdel Afalah voor zijn bijzondere verdiensten voor voetbalvereniging BVCB. Abdel Afalah is al 25 jaar als vrijwilliger actief binnen BVCB. Zo geeft hij training, coacht hij wedstrijden en is hij scheidsrechter(coördinator). De jury staat versteld van de veelzijdigheid aan activiteiten die Abdel uitvoert bij BVCB. Zijn tomeloze inzet wordt beloond met een eerste prijs, Abdel Afalah is daarom door de jury gekozen als dé Sportvrijwilliger 2017.Uitreiking vrijwilligersprijs 2017

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

Wat vindt u waar in Bergschenhoek?

Vind een voorziening

Nieuwbouw in Bergschenhoek

Vind een locatie

Werkzaamheden in Bergschenhoek

Wetenswaardigheden in Bergschenhoek

Wat vindt u waar in Berkel en Rodenrijs?

Vind een voorziening

Nieuwbouw in Berkel en Rodenrijs

Vind een locatie

Werkzaamheden in Berkel en Rodenrijs

Wetenswaardigheden in Berkel en Rodenrijs

Wat vindt u waar in Bleiswijk?

Vind een voorziening

Nieuwbouw in Bleiswijk

Vind een locatie

Werkzaamheden in Bleiswijk

Wetenswaardigheden in Bleiswijk

beoordeel deze pagina