Jeugd Vakantiepaspoort

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Jeugd Vakantiepaspoort

Jeugd Vakantiepaspoort

afbeelding Jeugd Vakantiepaspoort

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Heb je een Rotterdampas? Vanaf woensdag 4 juli is het Jeugd Vakantiepaspoort op vertoon van je Rotterdampas gratis af te halen in het gemeentehuis.

Heb je geen Rotterdampas, dan kun je het Jeugd Vakantiepaspoort voor € 4,50 kopen.

Wat kun je doen met het Jeugd Vakantiepaspoort?

De hele zomervakantie krijg je gratis toegang of korting bij maar liefst 144 bestemmingen én 7 geheime bestemmingen in de Rotterdamse regio. De geheime bestemmingen krijg je te zien na het aanmaken van een online paspoort. Een greep uit deze bestemmingen zijn bijvoorbeeld De Surfschool, Madurodam, Maritiem Museum Rotterdam, bezoek aan kinderboerderij de Blijde Wei, Plaswijckpark of lekker eten op De Pannenkoekenboot in Rotterdam.

Geldigheid

Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van 14 juli tot en met 26 augustus 2018.

Stempels sparen

Ga je naar een bestemming toe? Geef dan je paspoort aan de meneer of mevrouw achter de kassa of balie, zodat je paspoort gescand kan worden. Je ontvangt dan na afloop van je bezoek een stempel. Heb je tien stempels, dan koop je voor € 2,50 per stuk maximaal twee waardebonnen. Die ruil je in voor één kaartje voor Diergaarde Blijdorp, Magic Circus of een filmvoorstelling bij Euroscoop Schiedam.

De Rotterdampas is uitgever van het Jeugd Vakantiepaspoort. Met de Rotterdampas kun je meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina