Het fietspad op de Landscheiding krijgt verlichting!

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Het fietspad op de Landscheiding krijgt verlichting!

Het fietspad op de Landscheiding krijgt verlichting!

afbeelding werkzaamheden

In opdracht van de gemeente Lansingerland brengt BAMInfra Verkeerstechniek verlichting aan bij het Landscheidingsfietspad. Het gaat om het fietspad tussen de Wildersekade tot en met de rotonde Boterdorpseweg en de verbinding naar fietspad De Zijde. En het stuk fietspad vanaf de Oostersingel tot de gemeentegrens van Zoetermeer. 

Veilig verlicht fietsen

Oorspronkelijk had dit fietspad een recreatieve functie. Door wijzigingen in de infrastructuur in de afgelopen jaren, bijvoorbeeld de aanleg van de ZORO-busbaan en Randstadrail, is dit fietspad een belangrijke fietsverbinding geworden tussen Rotterdam, Lansingerland en Zoetermeer. Om het fietspad op de Landscheiding veiliger te maken, wordt deze verlicht. Een overzicht van de locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd worden ziet u in onderstaand document.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 22 oktober en duren tot vrijdag 30 november 2018. De aannemer werkt tussen 09.00 en 15.00 uur. De verkeersmaatregelen worden zo aangebracht dat het fietspad altijd bereikbaar is. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Tot slot

heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met Paul van Hintum. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0345) 54 74 74 of per mail ovlandscheiding@bam.com.

Voor overige vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen toezichthouder Robert-Jan Lemmens van de gemeente Lansingerland. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 010 of stel uw vraag via het contactformulier.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina