Gratis actie graveren autoruiten en vastzetten kentekenplaten

Home > Zelf Regelen > Nieuws > Gratis actie graveren autoruiten en vastzetten kentekenplaten

Gratis actie graveren autoruiten en vastzetten kentekenplaten

afbeelding popnagelen

Een gestolen auto is ontzettend vervelend. Om de kans op diefstal te verkleinen kunt u uw kenteken in de ruiten van uw auto laten graveren. Om diefstal en verlies van kentekenplaten tegen te gaan kunt u deze laten vastzetten met popnagels. In samenwerking met De Rooy auto’s in Bergschenhoek en ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk helpen wij u graag bij het nemen van deze extra beveiligingsmaatregelen.

Gratis actie

De actie in juni was een groot succes. De Rooy en De Haan bieden nu opnieuw aan om gratis uw autoruiten te graveren en uw kentekenplaten vast te zetten. Er zijn medewerkers van de politie, de gemeente en vrijwilligers van Buurttoezicht Lansingerland aanwezig. Zij staan klaar om u te informeren over veiligheid en het geven van preventietips. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen.

Afspraak maken

De actie is alleen op afspraak en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang en maak snel telefonisch een afspraak! Het graveren van de autoruiten en het vastzetten van de kentekenplaten neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag.

  • Zaterdag 22 september tussen 09.00 en 14.00 uur bij De Rooy, Warmoeziersweg 14 in Bergschenhoek, telefoonnummer (010) 521 21 66
  • Zaterdag 29 september tussen 09.00 en 14.00 uur bij De Haan, Chr. Huygensstraat 12 in Bleiswijk, telefoonnummer (010) 521 66 55. 

Waarom kenteken graveren?

Uw kenteken hoort specifiek bij uw auto. Voor criminelen is het een stuk onaantrekkelijker om een auto te stelen waarbij het kenteken in de ruiten is gegraveerd. Het vervangen van de ruiten is namelijk zeer kostbaar wat het doorverkopen van de auto moeilijk maakt. Daarnaast vergroot het graveren de kans dat uw auto terug gevonden wordt.

Waarom kenteken vastzetten?

Kentekenplaten worden met regelmaat gestolen. Criminelen maken graag gebruik van uw kentekenplaten voor het plegen van criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld ramkraken en benzinediefstallen. Diefstal of verlies van uw kentekenplaten levert u een hoop rompslomp op, waaronder het doen van aangifte.

Deel deze pagina

Bezoekadressen

Gemeente Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB  Bergschenhoek

Servicepunt Bleiswijk
Dorpsstraat 7
2665 BG  Bleiswijk

Openingstijden

beoordeel deze pagina