Parkzoom Bergschenhoek

In Bergschenhoek ligt de kindvriendelijke en groene wijk Parkzoom. De wijk is onderverdeeld in vier deelgebieden met elk een eigen thema in de stijl van de bekende architect Dudok. Het woningaanbod in Parkzoom is heel divers. Van dijkwoning tot watervilla en van appartement tot twee-onder-eenkapwoning.

Door deze variatie in woningtypen, prijzen en de grootte van de woningen kan eigenlijk iedereen hier slagen. Naast de diversiteit in bebouwing is de architectuur ook nog eens afwisselend. Gecombineerd met de speelse hoogteverschillen en het vele groen is de sfeer in de wijk bepaald. Wie in Parkzoom woont, heeft bovendien ook het 60 ha grote Annie M.G. Schmidtpark in de achtertuin. Niet zo vreemd dus dat Parkzoom zo populair is.

Nieuwe ontwikkeling in Parkzoom

Parkzoom 3 is volop in ontwikkeling!. Dit parkzoomdeel bestaat uit circa 250 woningen. Hier komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, energiezuinige woningen, zoals EPC-0 en nul-op-de-meter woningen, en betaalbare woningen voor starters. Het ontwerp van Parkzoom 3 is geïnspireerd op een Drents Brinkdorp met een dorpse sfeer en veel groen.

Voorzieningen

Aan voorzieningen ontbreekt het in Parkzoom niet. Zo zijn er in de wijk scholen, een kinderdagopvang, een gezondheidscentrum, een jongerencentrum en een sporthal. Het sfeervolle centrum van Bergschenhoek ligt bovendien op loopafstand.

Meer informatie over het aanbod en de vrije kavels vindt u op de website Wonen in Lansingerland.